Inkoop (audio): goedkoper en toch beter

De heer M.J. Heida is leverancier van draadloze vertaalsystemen. Eind 2010 benadert de heer Heida ons met zijn China idee. Hij had al een Chinese leverancier voor draadloze vertaalsystemen gevonden op Alibaba. Toen was het tijd voor China Trade & Projects. Een maand later stelden we een andere leverancier voor […]

De heer M.J. Heida is leverancier van draadloze vertaalsystemen.

Eind 2010 benadert de heer Heida ons met zijn China idee. Hij had al een Chinese leverancier voor draadloze vertaalsystemen gevonden op Alibaba.

Toen was het tijd voor China Trade & Projects. Een maand later stelden we een andere leverancier voor die goedkoper levert, maar met betere kwaliteit. De eerste bestelling volgde al snel. China Trade zorgt nu voor alles totdat het product bij Heida in huis staat. Met garantie.

Heida heeft ondertussen tijd om enthousiast plannen voor nieuwe producten te ontwikkelen!

Testimonial de heer Heida:

China Trade & Projects heeft voor mij een leverancier gevonden die goedkoper is, maar beter in kwaliteit. Feitsma heeft veel Chinese marktkennis, zodat de sourcing vlot en doeltreffend verloopt. Dankzij China Trade is China ineens een goede buur geworden! Een nieuw soort product in Nederland nodig? China Trade vindt het snel voor je!

Testimonials

China Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. – A. van der Laak
Consultant – China Impact