Laten halen uit China

Wij werken anders dan Alibaba. De belangrijkste verschillen: 1. Persoonlijk contact… … met jou als klant. Gewoon in het Nederlands. Maar we hebben ook persoonlijk contact met de leverancier: we spreken ze, evalueren ze, onderhandelen met ze. Gewoon in het Chinees. 2. Veiligheid Bij ons hoef je geen 100% vooruit […]

Wij werken anders dan Alibaba. De belangrijkste verschillen:

1.  Persoonlijk contact…

… met jou als klant. Gewoon in het Nederlands.

Maar we hebben ook persoonlijk contact met de leverancier: we spreken ze, evalueren ze, onderhandelen met ze. Gewoon in het Chinees.

2.  Veiligheid

Bij ons hoef je geen 100% vooruit te betalen. Als het product niet klopt, krijg je je aanbetaling terug.

3.  Geen vage tussenpersoon

Op Alibaba vind je meestal Chinese tussenpersonen en heb je geen direct contact met de producent. Maar wij spreken altijd direct met de producent.

En wij helpen ook met transport, invoer, garantie, kwaliteitscontrole, internationale betalingen, productwijzigingen, onderdelen, enzovoort…

Dus daarom schakel je China Trade & Projects in! Wij verzorgen het China deel van jouw China plan. Wij vinden een betrouwbare leverancier voor je. Wij zorgen voor een goede relatie en effectieve communicatie. Wij zorgen dat het product jouw specificaties krijgt. Wij handelen alle zaken rond betaling, vervoer en garantie af. Je koopt voor je gevoel niet in het buitenland, maar gewoon bij een Nederlands bedrijf. Je bent van alle zorgen en sores af. En je kunt hier meteen aan de gang met de verkoop!

Hoeveel kost het? Bij de meeste goedlopende producten verdienen we onszelf terug: we besparen jou meer dan we kosten. China Trade heeft ervaring met zeer uiteenlopende producten. Van Autolampen tot Zonnebrillen, van Audioapparatuur tot Zaklampen. Voor elk product is het kostenplaatje weer anders. Neem daarom contact op als je meer wilt weten.

Voorbeeld A:

De heer M.J. Heida is leverancier van draadloze vertaalsystemen. Hij zegt dat China Trade veel Chinese marktkennis heeft, zodat de sourcing vlot en doeltreffend verloopt. (Voor meer: zie de testimonials pagina of kijk bij mijn Linkedin pagina). Waarom zegt hij dit?

Eind 2010 benaderde de heer Heida ons met zijn China idee. Hij had al een Chinese leverancier voor draadloze vertaalsystemen gevonden op Alibaba. Toen was het tijd voor China Trade & Projects. Een maand later stelden wij een andere leverancier voor die goedkoper levert, maar met betere kwaliteit. De eerste bestelling volgde al snel. We zorgen nu voor alles totdat het bij Heida in huis staat. Met garantie. Heida heeft ondertussen tijd om enthousiast plannen voor nieuwe producten te ontwikkelen!

Voorbeeld B:

Sinds begin 2010 leveren we autolampen aan de heer J. Nijhof. Hij had al een leverancier gevonden in China, maar wilde graag alle werk rond inkoop en invoer overdragen aan China Trade & Projects. Na enige tijd presteerde de Chinese leverancier qua kwaliteit en nauwkeurigheid steeds slechter. We hebben daarom een andere en betere leverancier gevonden. We kunnen Nijhof nu bovendien goede garantie bieden, iets wat hij bij een Chinese leverancier zelf waarschijnlijk niet voor elkaar zou hebben gekregen. China Trade heeft het China plan van Nijhof ondersteund en verbeterd.

Testimonials

China Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. – A. van der Laak
Consultant – China Impact