Projecten: deskundig beheer

Als regionaal vertegenwoordiger in Noord China van de Jian Hua Foundation Ltd. heeft Feitsma diverse projecten in China op verrassende en deskundige manier geleid en tot succes gebracht. Daarbij waren samenwerking met allerlei overheidsafdelingen, visionair motiveren en leiden van medewerkers uit diverse culturele achtergronden, creatief werven van sponsors en kundig […]

Als regionaal vertegenwoordiger in Noord China van de Jian Hua Foundation Ltd. heeft Feitsma diverse projecten in China op verrassende en deskundige manier geleid en tot succes gebracht. Daarbij waren samenwerking met allerlei overheidsafdelingen, visionair motiveren en leiden van medewerkers uit diverse culturele achtergronden, creatief werven van sponsors en kundig beheer van krappe budgetten slechts enkele van de uitdagingen.

De projecten ter waarde van enkele miljoenen euro’s betroffen onder anderen:

  • micro-credits
  • gezondheidszorg
  • onderwijs
  • noodhulp

Bij de projecten was de team-inzet essentieel. Zonder deskundige hulp van buitenlandse specialisten en een netwerk van gemotiveerde Chinese medewerkers is succes onmogelijk. Dat geldt nog steeds voor alles wat China Trade & Projects onderneemt.

Hoe denken ex-collega’s van Feitsma over hem? Lees hier de testimonials van de heer M. Klopper en de heer J. Nelson.

Testimonial de heer M. Klopper – directeur – Leadership Development International Training (LdiT)

Feitsma is een vernieuwend leider. Hij is erg enthousiast, volhardend in het streven naar succes en ondernemend in alles wat hij doet. Feitsma ondersteunde de projecten en programma’s die onze organisatie ondernam vanuit het Noord China kantoor. Hij had overzicht, maar hield ook de details kundig onder controle bij het managen van mensen en middelen. De samenwerking met Feitsma was heel plezierig. Bij het managen van ons internationale team toonde hij grote interculturele intelligentie. Ik voel me bevoorrecht om Arend mijn goede vriend te kunnen noemen.
Ik beveel Feitsma sterk bij u aan. Hij is een waardevolle aanvulling voor elk team.

Testimonial de heer J. Nelson – Jian Hua Foundation Ltd. 

Het is geweldig om met Feitsma samen te werken. Zijn ondersteuning en medewerking bij wat ik deed heeft me geholpen naar succes. Feitsma heeft een bijzondere vaardigheid om China te begrijpen en manieren te vinden die werken.

Testimonials

China Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. – A. van der Laak
Consultant – China Impact