Onderdelen: goedkoper produceren

De Van der Ende Groep is leverancier van o.a. pompen en motoren voor tuinbouw en industrie. Het bedrijf maakte ook de laatste jaren een gestage groei door. Voor hun grote assortiment aan producten, zijn heel wat onderdelen nodig waar veel arbeid in zit. Onderdelen die nog steeds in ontwikkeling zijn en […]

De Van der Ende Groep is leverancier van o.a. pompen en motoren voor tuinbouw en industrie. Het bedrijf maakte ook de laatste jaren een gestage groei door. Voor hun grote assortiment aan producten, zijn heel wat onderdelen nodig waar veel arbeid in zit. Onderdelen die nog steeds in ontwikkeling zijn en steeds moeten worden aangepast zijn niet erg geschikt voor productie op grote afstand.

De heer Van Roon, inkoper bij de Van der Ende Groep, heeft China Trade & Projects daarom om een offerte gevraagd voor onderdelen die niet (vaak) meer gewijzigd worden, zodat een langere levertijd en een wat grotere voorraad geen nadelen oplevert. Daar zijn enkele zeer aantrekkelijke prijzen uit gekomen!

Het betreft voornamelijk kleine onderdelen van gegalvaniseerd staal, RVS, aluminium en kunststof.

Inmiddels levert China Trade & Projects al voor het 8e jaar aan Van der Ende.

Hoe de heer M. van Roon zijn ervaringen met China Trade beschrijft leest u hieronder.

Testimonial de heer M. van Roon

China Trade steekt veel energie in het traject om de kwaliteit te waarborgen. De communicatie verloopt snel en efficiënt. De prijs die China Trade realiseert ligt stukken lager dan binnen Nederland.

Testimonials

China Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. – A. van der Laak
Consultant – China Impact