Ondernemen in China

Jij gaat ondernemen in China. Je wilt een project in China gaan uitvoeren. Iets produceren. Of een dienst of product aanbieden. Er is natuurlijk markt voor in China. Maar hoe pak je dat nou aan in dat vreemde, maar fascinerende land?

Wat is de sleutel tot succesvol ondernemen?

Het begint met de mensen waar je mee werkt. Dat geldt ook in China.

U heeft een goed team nodig. Dat is een vanzelfsprekend feit, maar toch onderschatten veel bedrijven en organisaties deze uitdaging. Maar liefst 60% van de westerse bedrijven geeft toe dat het vinden en vasthouden van goed personeel een grote barrière voor succes vormt. Ook de meeste headhunters en recruiters weten niet hoe ze echte kwaliteitsmensen voor u moeten vinden. De praktijk bewijst dat probleem: bedrijven verliezen enorm veel geld door falende personeelswerving. Een schrijnend feit in China.

Wie zijn die mensen, die bij uw solliciteren, echt? Wij hebben we ze leren kennen. Veel van hun dragen bij aan lage kwaliteit, lage productiviteit, slecht teamwork en weinig verantwoordelijkheid. Maar China heeft ook ervaren, getrainde leiders die u begrijpen en weten waarom ze u moeten volgen. Er zijn steeds meer jonge Chinezen die willen werken onder goede leiders om de westerse maatstaf voor kwaliteit en productiviteit te leren kennen. Met zulke mensen kunt u een team opbouwen met een hoge standaard. Het is dus niet nodig om genoegen te nemen met matige kwaliteit.

Voor de meeste functies zullen we u drie topkandidaten presenteren. Als u de juiste medewerker heeft geselecteerd, helpen we u ook met het opzetten van uw eigen vestiging of kunt u uw registratie en administratie bij ons onderbrengen.

We hebben voor deze tak van ons werk een aparte website opgezet: www.shigroupchina.com. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met China Trade & Projects in Nederland.

Voorbeeld A:

De heer A. Van der Laak, consultant voor China Impact zegt: “China Trade & Project heeft ons geholpen bij het opzetten van een trainingsprogramma in China. Ze kunnen veel westerse organisaties kunnen helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China.” Onder cases: ‘Trainingen: een top-10 programma’ of op mijn Linkedin pagina leest u meer.

Voorbeeld B:

De heer M. Klopper is momenteel directeur van Leadership Development International Training (LdiT). Eerder werkte hij als China Directeur van de Jian Hua Foundation Ltd. samen met Feitsma. Hij zegt: “China Trade & Projects heeft vernieuwend leiderschap. Ze hebben overzicht, maar houden ook de details kundig onder controle bij het managen van mensen en middelen. De samenwerking was heel plezierig. De medewerkers zijn erg enthousiast en volhardend in het streven naar succes.” U leest meer over onze projecten voor de Jian Hua Foundation onder cases: ‘Projecten: deskundig beheer’ of mijn Linkedin pagina.

Testimonials

China Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. – A. van der Laak
Consultant – China Impact